I Mai var Securo deltaker, utstiller, foredragsholder og hovedsponsor for FSF – Fire Safety of Facades i Lund i Sverige.

FSF Konferansen for Brannsikring av fasader er et 3 dagers forum for ingeniører, forskere, brannrådgivere, produsenter og myndigheter for å dele kunnskaper, forskningsresultater og studier. Dette er en unik arena for å høre om de nyeste teknologiene og for å utveksle og utvikle ideer med kolleger fra Europa, Asia, USA, Australia.

For oss i Securo var det en fin anledning til å promotere vår teknologi og å konstatere at det er samme problemstillinger rundt temaet også i andre verdensdeler. Dette viser at  det er behov for våre produkter også i de deler av verden der vi i dag ennå ikke er etablert.

13321250_10154105947042184_211270522_o

Frode har innlegg om utvikling av nye test standarder for hulrom i fasader.

DSC_0062

Securo produktutstilling