Securo har allerede så langt i 2018 deltatt på en del messer og konferanser, og skal videre utover året delta på flere både nasjonalt og internasjonalt. Dette er en oversikt over kommende messer som vi vet Securo skal delta på, flere kan nok komme til.


Trekonstruksjonsdagene

 

Årets NITO Trekonstruksjonsdager går av stabelen 31 mai 2018 på nyrenoverte Christiana Teater i Oslo sentrum. Det er i år en sterk representasjon av internasjonalt anerkjente tre-arkitekter, ingeniører og produsenter. Dette er en arena for å få med seg det siste fra verden av trearkitektur.

Securo er konferansedeltaker og har stand.

Les mer..


Nordic Fire and Safety Days i Trondheim

The Nordic Fire and safety Days 2018 er en konferanse om brann og sikkerhet i Norden. NFSD2018 arrangeres den 7 og 8 juni på Norge teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim.

NFSD er en årlig begivenhet utført av de nordiske universitetene og forskningsinstitusjonene som jobber med risiko og brannsikkerhet. Konferansen holdes av RISE Research Institutes of Sweden i samarbeid med Norges teknsik-naturvitenskapelige universitet og Danmarks Tekniske Universitet, Lunds Universitet, Aalto Universitet, Luleå Universitet, Universitetet i Stavanger, Høgskolen i Haugesund og Islands Universitet samt VTT – Teknisk Forskningsenter i Finland Ltd og Det Danske Institutt for brann- og sikkerhetsteknologi.

Securo er sponsor for arrangementet og deltar med stand.

Les mer..


Eliaden

 

Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres den 29 – 31 mai på Norges Varemesse på Lillestrøm. På Eliaden finner du energi, industri og elektroinstallasjoner; alle fagområder i den elektrotekniske bransjen.

Securo deltar med stand for å presentere EZPath; en helt passiv og vedlikeholdsfri løsning for brannsikker gjennomføring av kabler i gulv og vegg. Du finner oss i Hall E på stand E01-20.

Les mer..


Building Green Oslo

 

Building Green kommer til Oslo 17 og 18 oktober 2018. Building Green er stedet å være hvis du er interessert i bærekraftige produkter, tanker og løsninger innen arkitektur og bygg. Her deltar arkitekter, planleggere, konstruktører, entreprenører og eiendomsbesittere, og dette er første gang dette arrangeres i Oslo. Arrangementet er både en utstilling av bærekraftige produkter og løsninger, samt en plattform for kunnskapsdeling med internasjonale foredragsholdere, relevante debatter, idemyldring og mye mer.

Securo er konferansedeltaker og har stand.

Les mer..