Frank Braumann

Møt Frank Braumann som har blitt en del av oss i produksjonsavdelingen, og han bringer med seg en rik erfaring og et levende privatliv. Opprinnelig fra Tyskland, har Frank nå gjort Levanger til sitt hjem.

Frank har en solid bakgrunn innen byggeteknikk. Med over 10 års praktisk erfaring som tømrer og akademiske studier innen byggingeniørfaget, er han godt rustet til å bidra betydelig til vårt produksjonsteam.

Utenfor arbeid er Frank en aktiv deltaker i den lokale spillklubben i Levanger. Han setter pris på fellesskapet og de strategiske utfordringene som spill gir. I tillegg er Frank opptatt av klatring, og elsker både de fysiske og mentale utfordringene det gir. Når han har tid til overs, dykker han inn i sin interesse for historie, spesielt vikingtiden, og finner glede i å gjenoppleve historier fra denne fascinerende perioden.

Franks kombinasjon av profesjonalitet og engasjerende personlige interesser gjør ham til en verdifull tilvekst til vårt team. Vi er glade for å ha ham med oss og ser frem til de bidragene han vil bringe til Securo.