Møt vår nye produksjonsmedarbeider: Adrian Petersen Aksnes

Vi er glade for å introdusere et nytt medlem av Securo-teamet, Adrian Petersen Aksnes. Adrian trådte inn i våre rekker den 11. september som produksjonsmedarbeider. Han vil primært fokusere på produksjonen av våre brannsikre ventiler, og sikre at de lever opp til den kvalitetsstandarden vi er kjent for.

Med en bakgrunn innen både 'Teknologi og industrifag' og `Bilskade, lakk og karosseri', kommer Adrian med en solid kombinasjon av praktiske ferdigheter og teknisk innsikt som vil være til stor nytte i hans nye rolle hos oss.
Når han ikke er på jobb, kan du ofte finne Adrian med hendene under panseret på sin gule BMW 3-serie, da han er en lidenskapelig bilentusiast. Dette er en hobby som tydeligvis stemmer godt overens med hans tidligere erfaring!

Vi ønsker Adrian hjertelig velkommen til Securo-teamet og ser frem til mange fruktbare år sammen.

Se resten av Securo-teamet her.

Adrian arbeider