Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Om oss

Securo produserer brannsikre lufteventiler basert på den anerkjente Firebreather teknologien.

firebreather by securo

«Protecting people» er mer enn et slagord for oss i Securo, det er noe vi etterstreber i vår hverdag gjennom å ha de mest sikre produktene på markedet og gjennom å kontinuerlig jobbe for tryggere regelverk både nasjonalt og internasjonalt.
Det er tilfredsstillende for alle som jobber her å vite at resultatene av vår jobb er samfunnsnyttig og gir folk bedre trygghet.

Firebreather teknologien gjør at vi har de eneste sammenlignbare produktene i markedet med kontinuerlig brannmotstand mens de fortsatt er åpen for ventilering.

Produktene har vunnet en rekke priser for sin innovative teknologi.

Les mer om vår teknologi her

Securo ble grunnlagt i 2006 av Geir Jensen som etter lang tid innen brannprosjektering og brannrådgivning opplevde at det var et behov i bransjen som det ikke fantes gode produkter for.
Resultatet av Geirs arbeid ble den internasjonalt patenterte Firebreather teknologien som i dag danner grunnlaget for alle våre produkter.

Vi er lokalisert i Verdal kommune i Trøndelag hvor vi har både kontor, lager og produksjon. Vi er i dag også etablert med salgspartnere i flere land og jobber aktivt med etablering i nye.

Siden 2020 er vi en del av svt Group, som er den største gruppen innen passiv brannsikring i Europa og har et salgsnettverk i mer enn 50 land.

Vi er aktivt deltakende i flere internasjonale fora, deriblant de organisasjonene som utvikler nye teststandarder for brannsikringsprodukter i Europa og USA. I USA var vi hovedaktøren for utviklingen av en ny teststandard for passive overstrømsventiler som ble lansert i 2017. I tillegg har vi vært aktivt med for å utvikle nasjonale standarder i flere europeiske land.

Vår overordnede målsetning er å være den ledende produsenten innenfor vårt fagområde og å yte den best mulige servicen så alle våre kunder skal føle seg trygg og fornøyd med oss.

 

Securo skal kjennetegnes gjennom Kompetanse, Innovasjon og Ansvarlighet.

          Kompetanse

Alle våre produkter skal være godt dokumenterte løsninger der våre godkjenninger skal være åpent tilgjengelig, vi skal være leveringsdyktig og ha god kunnskap om vår del av bransjen slik at Securo er en god og trygg aktør å handle med.

          Innovasjon

Vi skal ha den beste teknologien på markedet for passiv brannsikker ventilering og være nyskapende for fremtidige løsninger.

            Ansvarlig

Vi skal være ærlig og åpen på alle de områder vi involverer oss og skal ha fokus på bærekraftighet og miljø.

Våre medlemskap

BFO - logo liggende - PMS 307 og 369

"BFOs formål er å skape gode rammebetingelser for aktørene i bransjen for å oppnå bedre brannvern for liv, miljø og verdier". Les mer her.

VNF_logo_farger

"Verdal Næringsforum (VNF) er en medlemsorganisasjon som bidrar til å styrke kontakten mellom kommunen, andre offentlige myndigheter og næringslivet. VNF er en aktiv pådriver i arbeidet med å fremme næringsutvikling og sysselsetting i Verdal". Les mer her.

Grønt Punkt Securo

"Norge er et foregangsland for gjenvinning av brukt emballasje. Vårt hovedmål er at alle bedrifter skal oppleve at det er viktig og riktig å ta sitt ansvar gjennom medlemskap i Grønt Punkt Norge". Les mer her.

as miljø-merking

FB Takfotventil, FB Hulromsventil og FB Overstrømsventil er listet i husproduktportalen for produkter som kan brukes i svanemerkede bygg. Les mer her.

Kontaktpersoner

frode resve

Frode Resve
Daglig leder
+47 980 08 007
[email protected]

tronn røtvoll

Tronn Røtvoll
Salgs- og markedssjef
+47 900 10 784
[email protected]

ruth astrid strøm

Ruth Astrid Strøm
Teknisk leder / produktutvikler
+47 934 87 625
[email protected]

ivar johansen

Ivar Johansen
Produksjon og lageransvarlig
+47 474 07 516
[email protected]

geir jensen

Geir Jensen
Senior rådgiver
+47 90 78 30 07
[email protected]

Charlotte Riberg Sundfær
Kontorleder
+47 99 41 90 00
[email protected]

Philippe Rhodes
Business Development Manager
+47 93 20 09 58
[email protected]

gutta i produksjonen