Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Utvidelse med ny produksjonshall

Vi er glade for å kunngjøre en betydelig utvidelse her hos Securo. Med tillegget av vår nye produksjonshall, har vi nå totalt fire haller tilgjengelige for lager, produksjon og utvikling. Strategisk plassert i samme bygg som våre eksisterende kontorer, sikrer denne nyeste tilveksten effektivitet og enkel tilgang for vårt team.

Denne utvidelsen representerer mer enn bare økt produksjonskapasitet. Den gir oss også muligheten til å introdusere et moderne laboratorium for utvikling og testing. Dette vil sette oss i stand til å raskere utvikle og forbedre produkter, samtidig som vi opprettholder den kvalitetsstandarden som Securo er kjent for.

Som vår daglige leder Frode Resve, bemerket: "Dette er et viktig skritt i vår vekststrategi, som vil hjelpe oss med å møte økt etterspørsel og ytterligere forsterke vår posisjon som en fremtredende leverandør av brannsikringsløsninger i Europa."

Mens vi forbereder oss på denne overgangen, vil den nye hallen bli operativ så snart den nåværende leietakeren har flyttet ut. Vi ser med spenning frem til de mulighetene denne utvidelsen vil bringe for våre kunder og partnere.
Vi verdsetter ditt samarbeid og ser frem til fortsatt vekst og suksess sammen.

Utvidelse med ny produksjonshall