Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Securo – A Great Place To Work

🎉Securo Feirer Prestisjefylt Great Place To Work® Sertifisering!

Vi er stolte av å kunngjøre at Securo har blitt sertifisert som et "Great Place To Work®" – en global anerkjennelse av organisasjoner med god kultur og høy tillit.

🏆 Hva betyr dette for oss?

Great Place to Work® er eksperter på å evaluere og hedre organisasjonskulturer med høy tillit. Securo har gjennomgått en nøye vurdering basert på Trust Model©, fundamentert i 30 års forskning og undersøkelser fra millioner av mennesker over hele verden.

🚀 Våre Verdier – Lidenskap, Ansvar, Partnerskap, Nysgjerrighet

Securo har alltid satt medarbeidere først, og vår anerkjennelse som Great Place To Work® kommer av vårt harde arbeid for å skape et sted der folk trives, blir verdsatt for ansvarsfulle oppgaver, samarbeidet dyrkes, og nysgjerrighet oppmuntres.

🌍 Global Standard for En Fantastisk Arbeidsplass

Ved å oppnå denne godkjenningen, tar Securo et steg nærmere anerkjennelse som en av Norges Beste Arbeidsplasser. Vi deltar i Great Place to Work® for å inspirere andre organisasjoner til å verdsette kultur og ledelse, og vi håper å sette en ny global standard for en god arbeidsplassopplevelse.

🤝 Takk til Våre Fantastiske Medarbeidere

At Securo er et Great Place To Work® er et resultat av våre fantastiske medarbeidere. Vi verdsetter deres innsats, dedikasjon og bidrag til å gjøre Securo til det flotte stedet det er i dag.

🌟 Veien Videre

Vi forplikter oss til å fortsette å dyrke en kultur preget av tillit og å skape en god arbeidsplass for alle. Securo ser frem til å dele denne reisen med våre nåværende og fremtidige medarbeidere, partnere og kunder.

Følg med for flere oppdateringer, og takk for at du er en del av vår reise mot å skape en enda bedre arbeidsplass!

Great Place To Work