Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Charlotte Riberg Sundfær

Møt Charlotte Riberg Sundfær. Hun deler sitt hjem i Levanger sammen med mann, barn og hund.

Med om lag 20 års erfaring fra bilbransjen og allsidig kompetanse fra administrative stillinger innen både privat og offentlig sektor, bringer Charlotte en verdifull og mangfoldig bakgrunn til vårt team.

Utenfor jobben fyller Charlotte dagene med en miks av trening, familieaktiviteter og sosiale sammenkomster. Hun setter pris på turer i nærområdet sammen med både mann og hund. Hytteturer til Åre og Vulusjøen er høyt prioritert. Hun er veldig interessert i Formel 1, Liverpool, biler og musikk. Helst vil hun tilbringe fritiden på hytta i den sjarmerende fiskerlandsbyen Sissi på Kreta.

I jobben som kontorleder i Securo setter hun høye standarder for service og kundebehandling. Charlotte opprettholder en god dialog og tar vare på de ansatte. Hun viser også frem sitt organisasjonstalent når hun planlegger og gjennomfører sosiale arrangementer, noe som beriker vårt trivelige arbeidsmiljø.

Charlottes rolle inkluderer støttefunksjoner for flere avdelinger, og hennes erfaring gjør henne til en viktig ressurs i bedriften.