Ole Øivind Skjetne

Bli kjent med Ole Øivind Skjetne, levangsbygg og vår dynamiske leder for teknisk avdeling og produktutvikling! Utenfor jobben er han ikke bare en vaskeekte familiemann, men også en entusiast for livets små gleder.

På arbeidsplassen er Ole Øivind selve motoren, med teknisk ekspertise og et skarpt fokus på utvikling og innovasjon. Han sikrer at den tekniske avdelingen er i konstant utvikling, og hans dedikasjon til nyskapende løsninger er tydelig i hvert prosjekt.

Men det stopper ikke der! På kontoret er Ole Øivind kjent som kakeentusiasten som setter ekstra sødme på arbeidsdagen. Han sørger for at ingen bursdager eller feiringer går ubemerket forbi uten deilige godbiter.

Og når han ikke er i farten med tre aktive døtre, ser du han enten i løpeskoene gjennom byen, på squashbanen i Rørahallen, eller mens han mekker og skrur på alt fra biler til gammel elektronikk.

Men vent, det blir bedre! Ole Øivind er også en gammel gamer Han tar kontakt med gamle skolekompiser for å nyte spillkvelder når tiden tillater det. Og som ufrivillig driver av Nord-Trøndelags billigste dekkhotell, stiller han alltid opp for familie og venner.

Ole Øivind Skjetne sprer ikke bare entusiasme og faglig kompetanse på jobben, men også en smittende energi og et smilende ansikt. En kollega med så mye energi, pågangsmot og humor, i tillegg til solid integritet og mye omsorg for de i rundt seg, kan beskrives om «hel ved».