Tronn Røtvoll

Møt Tronn Røtvoll, vår salgs- og markedssjef! Tronn er samboer og stolt far, og han har sitt hjemsted på vakre Verdal.

I rollen som salg og markedssjef har Tronn overordnet ansvar for alle salgs- og markedsaktiviteter på både nasjonalt og internasjonalt nivå. Hans daglige arbeidsoppgaver inkluderer å sette salgsmål i tråd med organisasjonens overordnede mål, utvikle salgsplaner og strategier, sette budsjetter, bygge og opprettholde sterke relasjoner med kunder og klienter, samt å være oppdatert på markedstrender gjennom markedsundersøkelser og konkurrentanalyser. I tillegg koordinerer han med andre avdelinger, forhandler kontrakter og avtaler, og har ansvar for rekruttering, trening og ledelse av salgsteamet.

Tronn er kjent for sine analytiske, strukturerte og kreative evner, som gjør ham til en verdifull ressurs for organisasjonen.

Utenfor kontoret finner du Tronn i sitt element med fritidsinteresser som jakt, fiske og friluftsliv. Han foretrekker å bruke mer tid på å fordype seg i bøker enn å se på TV, og han liker alt fra romaner og biografier til vitenskap og historie. Tronn er også glad i å reise, og oppleve nye plasser.

Selv om fritiden hans er variert, dedikerer Tronn mesteparten av den til å være fotballtrener for laget til hans yngste sønn og å følge ham på andre fotballrelaterte aktiviteter.

Tronn Røtvoll, en ekte multitasker som ikke bare bringer profesjonell ekspertise, men også lidenskap og engasjement til vårt team. ⚽📚✈️